Een juiste waardepaling van uw woning is cruciaal voor een succesvolle verkoop

Een correcte marktpositionering zorgt ervoor dat u de beste prijs krijgt binnen een aanvaardbare termijn. Vastgoed CHASE werkt uitsluitend met professioneel opgeleide mensen die uw eigendom naar waarde kunnen schatten, steunend op hun ruime ervaring, kennis van de lokale vastgoedmarkt en permantente bijscholing.

Wanneer wij uw eigendom schatten doen we geen natte-vingerwerk maar kiezen voor een methodische aanpak:


 

1. ANALYTISCHE SCHATTING

Hierbij wordt afzonderlijk de waarde van de grond en de woning berekend. De waarde van de grond is gebaseerd op de gemiddelde verkoopprijs per m² in uw regio. De waarde van de woning is gebaseerd op de geschatte nieuwbouwwaarde verminderd met de ouderdom en de mogelijke slijtage.
 

2. TRENDSCHATTING

Deze schatting is gebaseerd op de historische aankoopprijs van de woning en de historische evolutie van vastgoedprijzen tussen jaar van de aankoop en vandaag. Heeft u ondertussen een renovatie of verbouwing doorgevoerd? Dan spreekt het vanzelf dat ook dit wordt opgenomen in de prijsbepaling.
 

3. VERGELIJKENDE WAARDEBEPALING

Het aantal verkopen, de gemiddelde vraagprijs voor soortgelijke woningen in uw buurt, de ligging, de wijk en de omgeving wegen sterk door in de waarde van elk pand. We kennen onze regio door en door en kunnen u perfect adviseren over een haalbare en realistische vraagprijs, die in kan leiden tot een verkoop op een voor u aanvaardbare termijn.

Vraag uw gratis schatting aan

03 740 03 90

info@vastgoedchase.be
       of
Vul ons contactformulier in

Vraag nu uw gratis schatting aan van uw eigendom.
Contacteer ons. 03 740 03 90 - info@vastgoedchase.be
Of kom langs bij ons op kantoor.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer