Het verkopen van uw woning of appartement is een belangrijke stap waar heel wat emotie en (juridische) zaken bij komen kijken. Schakel daarom Vastgoed CHASE in zodat u met een gerust hart kan verkopen. Wij zorgen ervoor dat uw voormalige thuis snel en probleemloos een nieuwe eigenaar krijgt en dat aan een correcte prijs. Wist u trouwens dat het bewezen is dat wie beroep doet op een vastgoedmakelaar zijn huis sneller verkoopt dan wanneer u dit zelf in de markt zet?

Bij Vastgoed CHASE mag u rekenen op een no-nonsense beleid met transparant en correct advies. In onze aanpak focussen we op verschillende actiepunten, die er samen voor zorgen dat we uw woning snel verkopen aan de juiste prijs.

In nauwe samenwerking met uw notaris en die van de koper wordt een sluitende overeenkomst gemaakt. Opschortende voorwaarden (bijvoorbeeld het bekomen van een hypotheek door de koper) worden correct op papier gezet en opgevolgd. Is de verkoop definitief, dan zorgen we ervoor dat het volledige dossier naar de notaris gaat zodat die de akte kan verlijden.

Een pand verkopen betekent heel wat opzoekingswerk. Zo moeten er tal van attesten, documenten en stedenbouwkundige informatie worden opgevraagd. Denk maar aan het energieprestatiecertificaat, het bodemattest en de elektriciteitskeuring. Wie beroep doet op Vastgoed CHASE hoeft hier niet van wakker te liggen. Wij zorgen dat uw dossier volledig is én voldoet aan alle regels. Bezorg ons gewoon de sleutel van uw woning, wij doen de rest!

Met gepassioneerde medewerkers, die ook na de kantooruren klaarstaan voor potentiële kopers, smeden we het ijzer wanneer het heet is. Vastgoed CHASE streeft steeds naar een bezichtiging binnen de 48 uur! Dankzij onze Vespa’s houden zelfs files ons niet tegen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u ter plaatse ook adviseren over de mogelijkheden die het pand biedt, bijvoorbeeld bij renovatie- of herindelingswerken, en het budget dat u hiervoor best voorziet.

Onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs is geen sinecure. Onze vastgoedmakelaars staan u bij met hun jarenlange ervaring om te verkopen aan de best haalbare voorwaarden. Daarna begeleiden we uw dossier tot bij de notaris. Vastgoed Chase werkt volgens het no cure, no pay-principe. Dat betekent dat u pas ereloon verschuldigd bent als we uw woning effectief verkopen. Lukt dat niet? Dan hoeft u niets te betalen.

Met een professionele fotograaf, extra grote advertentieformaten op de meeste vastgoedsites en actief gebruik van sociale media maakt Vastgoed CHASE voor u het verschil. Tel daarbij nog onze opvallende blauw-rode borden en uw woning is strategisch gelanceerd op de immomarkt. Bovendien hebben we een up-to-date databank van potentiële kopers. We meten elke bezoeker een profiel aan op basis van zijn woonwensen. Zo kunnen we bij elk nieuw pand kijken of er een match is. Voor het online verschijnt, krijgt de bezoeker met een match als eerste de fiche van het pand.

Dé hoeksteen van een succesvolle verkoop is een juiste schatting van de waarde van uw pand. Die bepaalt uw concurrentiepositie op de vastgoedmarkt en zorgt ervoor dat de juiste potentiële kopers uw woning in het vizier krijgen. Hierbij mag de prijs niet te hoog liggen, maar zeker ook niet te laag.

 

Vraag hier uw gratis schatting aan

Wat zoekt u?