Wie zijn we?

Vastgoedmakelaars met een bewezen aanpak

Een woning kopen of verkopen is niet op één dag geregeld. Er komt heel wat bij kijken. Van bezichtigingen tot onderhandelen over de prijs en een correcte schatting. Vastgoed CHASE staat u hier graag in bij met een no-nonsense beleid. Met onze transparante aanpak en correct advies weet u steeds waar u aan toe bent.

De laatste 20 jaar is Vastgoed CHASE actief als vastgoedmakelaar in de regio Antwerpen. Vanuit Wilrijk en Hoboken bereikt ons immokantoor met een doelbewuste strategie een grote regio. En met succes. We verkopen elke dag een pand. Van woningen en -appartementen tot gronden en opbrengsteigendommen. We zetten daarbij maximaal in op een doordachte mediacampagne, snelle bezichtigingen en werken met kopersprofielen. Zo kunnen we kort op de bal spelen.

De afgelopen vier jaar verkochten we bij Vastgoed CHASE meer dan 1000 huizen, appartementen, studio’s, garageboxen, gronden, opbrengsteigendommen en commercieel vastgoed in de regio Antwerpen. Mooie referenties die onze expertise als immokantoor bewijzen.

 Ons team

Bart Cleyman
BIV 510448
0499 35 42 35
bart@vastgoedchase.be
Baudouin De Booseré
BIV 203505
baudouin@vastgoedchase.be
Sam Van Rompaey
sam@vastgoedchase.be
Carl Van Moortel
carl@vastgoedchase.be
Carl Maes
BIV 516 287
carlmaes@vastgoedchase.be
Nazeha Zeroual
BIV 517 547
nazeha@vastgoedchase.be
Rudy Ramaekers
rudy@vastgoedchase.be
Bart Van Lommel
BIV 518 209
bartvl@vastgoedchase.be
Maxim Walen
BIV 518 056
maxim@vastgoedchase.be
 Erkende vastgoedmakelaars

Vastgoed CHASE wordt gecontroleerd door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) en is bijgevolg onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Hierdoor bent u zeker van professionele vastgoedmakelaars die zich houden aan de regels.
BIV nummer: 203.505.

Chase N.V. BIV 203.505
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16 B
1000 Brussel - België
Koninklijk besluit van 27 september 2006
www.biv.be
ipi


CIB

Wat zoekt u?